Mladinska iniciativa za 3. razvojno os

Podpišite peticijo in spremljajte akcije Mladinske iniciative za 3. razvojno os!

več

mikavzev logo

Miklavžev tek po "CIK CAKU"

Informacije o dogodku, rezultati in galerija.

več

V soboto, 5. decembra 2015, smo člani Mladinskega sveta Ravne na Koroškem organizirali Miklavžev tek po »cik-caku«. Tekmovalci so morali na cca 160 metrih v šprintu premagati 147 stopnic na Čečovje. V prvem teku so tekači štartali glede na štartne številke. V drugem pa so štartali glede na dosežen čas v prvem teku in sicer najprej tisti, ki so dosegli najpočasnejši čas.

Tekmovalci so se med seboj pomerili v kategorijah otroci, mladinci, člani in veterani v obeh spolih ter seveda za absolutno najboljši čas moški/ženske. Najštevilčnejša je bila udeležba v kategoriji mladinci, kjer je prvo mesto dosegel Grega Štern, drugi je bil Lojze Krautberger, tretje mesto pa je dosegel Boštjan Budna. Med člani je bil najboljši Silvester Oswald. V kategoriji veterani pa je prvo mesto dosegel Ante Bilobrk.

Absolutno najboljše čase med moškimi so dosegli Grega Štern (1. mesto), Lojze Krautberger (2. mesto) in Boštjan Budna 3. mesto. Najboljšim je medalje in pokale podelil predsednik Mladinskega sveta Ravne na Koroškem Aljaž Verhovnik.

Udeleženci Miklavževega teka po »cik-caku« so se na prireditvi lahko okrepčali tudi z športnimi pripravki podjetja Herkul iz Raven na Koroškem. Program je moderiral Primož Mori Mimi.

Se vidimo prihodnje leto!

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Citat

Hitra cesta bo mladim omogočila več možnosti in preprečila beg možganov iz regije.

Aljaž Verhovnik
Vodja iniciative za 3. razvojno os

Achim
Student

16. maj MLADIM PRIJAZNA OBČINA

Kontakt

Joomla forms builder by JoomlaShine

Naši podatki

Mladinski svet Ravne na Koroškem
Prežihova ulica 7
SI - 2390 Ravne na Koroškem

Telefon: 00386 31 452 778
E-pošta: ms.ravne@gmail.com
Davčna številka: 51913526
Matična številka: 2423456000